A második biatlon férfi doppingot szervezett egy fiú számára, mondják az olaszok

A férfi a tét lett Gottlieb Taschler, alelnöke a Nemzetközi Biatlon Unió IBU. Ez most vizsgálja ügyészség Bolzano.

biatlonovým az ötvenkét olasz világbajnok 1991-ben és bronz a relé az olimpián 1988 Fia Daniel lépett a nemzeti csapatban, az apja sikert azonban ő předaleko. Ezért aztán, talán, az apja próbált segíteni.

Gazzetta dello Sport azt mondja, hogy a telefon- hívások, amelyek szerint az apa Taschler elfogadott 2010 fia érintkezés „Dottori EPO” Michele Ferrari, aki ütött ki sportolni. Daniel Taschler és a Ferrari ismét találkozott.Az orvos állítólag Taschler junior felszentelt EPO, és kifejtette, hogy a fedelet.

„Ez csak egy orvosi probléma a fiam, nem dopping,” ő most alelnöke a IBU és az azt követő nyilatkozat azt állította: „én még soha az ő fia nem vezet a dopping és még csak nem is úgy vélte, hogy az orvos segített Ferrari illegális gyakorlatokat. „Vádlott le szüleménye újságírói szenzációhajhászás.

ez azonban nem tudott szabadulni a gyanút. Vezetés összehívását IBU Világkupa Hochfilzen válság személyzet és elnök után Besseberg Taschler állítólag azt javasolta, hogy az eddig kivonult a helyszínre. „Ahhoz, hogy megvédje a biatlon, ideiglenesen össze a funkciót a IBU”, nyilatkozta akkor Taschler. “Ez az én személyes döntésem.Úgy ig lesz érvényben, így nehéz vádak nevyvrátím. „

A fájlok az ő esetében már 550 oldalt. Hosszú Padova csak feküdt az ügyészség, mert inkább más, főleg kerékpáros esetben társított Ferrari. De amikor a dolgok fel olasz olimpiai bizottság események lendületet.

Fűszeres, hogy Taschler apja-in-osztrák sífutó Johannese Dürra váratlanul harmadik a Tour de Ski, és a játékok Szocsiban pozitív EPO . Dürra a jogosulatlan anyagok birtoklása és forgalmazása miatt vádolták. Feleségével, Taschlerovou lánya él a ház közelében apja-Anterselva.És a vizsgálat csökkent, így a személyek nevét, akitől megkapta a dopping!

„Most már értem, hogy tudja a választ sok kérdésre,” hisz Markus Gandler, sportigazgatója az osztrák Sí Szövetség.

Taschler most is a vezetője a jelölését az olasz Anterselva szervezésében biatlon világbajnokság 2020 2021 vagy a rivális New Town, Hanti-Manszijszkban, és valószínűleg Oberhof. Helyszínek mindkét bajnokságot kerül kiválasztásra 2016

Nem meglepő, hogy a színfalak mögött most folyik a vita, hogy töröld a pajzs Anterselva növeli annak az esélyét, Újváros választási siker.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s