Fridolf: A vezető egy “fűz” lett. És segített a bronzban

Svédországban egy feltűnő, de sugalmazó történet egy floorball bajnokságról. Frederick volt, miután az utolsó, amit ő és a többi csapat jött vissza, mint a felvert kutyák eltűntek a reprezentációk. Senki nem bízott a visszatérésre, különösen, ha a jelölést előkészítő torna hiányzott.

Már csak az egyik, amelyben 20 választott bajnokságok Svédországban, és még akkor is, Frederick azt mondta, kész arra, hogy a szerepe a helyettesítő , ami segít a kritikus pillanatokban. Még az edzők kiterjesztett kezében is. „A fiúk mögöttem elveszett ment, és megpróbáltam megnyugtatni őket, hogy összpontosítson eljön az ideje. Nem akartam zavarni az edzőket, inkább fűzött voltam.Vettem négy bajnokságot, úgyhogy meg kell szállítani a szempontból. „

Általában kezdődött mérkőzést a padon, néha segített közben hatalmi játszmák és felugrott rozhodnutého állapotban. Egy gólt szerzett, sokszor szenvedett. “Hihetetlenül ideges voltam, és voltak pillanatok, amikor inkább repülni akartam. És hogy nem játszottam ennyire? Ha valaki nyer, akkor jól van. Ezen kívül voltak a fiatalok ott próbálni, „mondja.

A” fiatal „elég találó.Körülötte voltak egy generáció fiatalabb játékosok, csak Fridrich (35) és a kapus Kafka (36), az ő partnere Tatran Střešovice azok, akik „elrontani” az átlagos életkor (25,5 év) bronz csapat.

Egyikük sem adta a válogatott búcsú, de míg Kafka várhatóan folytatódik, Frederick képviselője játékos küldetés véget ér. „Soha ne mondd, hogy soha, de ez több, mint egy nagyon nagy elmélet. A prioritás a család és a munka, így nem látom, hogy reálisan. Talán csak egy másik szerepet, bár nem tudom, hogy milyen. Most nekem volt talán az utolsó játék a válogatottban, de nem akarom, hogy be, mert sosem lehet tudni. „

Így például 2016-ban, Frederick ismét a bajnokság jelenik meg, ezúttal az egyik kocsi.És olyan, mint egy “fűz”, amely képes hallgatni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s