Petružálek a litvínói szeptemberben. Ručinsky kemény felvételeit is élvezi

“Amikor a csapat sikeres, az emberek lassan összegyűlnek és a statisztikák javulnak,” nem növekszik. „A Litvinov nagyon élvezem.”

Azt nem jelenti csupán, mint a jégkorong, hanem mindent körül. “Nem csak arról van szó, hogy megyünk a stadionba, és ott edzünk. Bár 150 százalékkal csinálod. Élvezem az utastérben és a jég „, mondja az előre, aki az öltözőben szerepét tölti DJ.

November végén a 29 éves PETRUZALEK hazatért orosz Jekatyerinburg, mert a hirtelen egy barát. A fizetés legnagyobb részét jótékonysági célra küldi. Sikerült látogassa meg a kutya menedéket Litvinov – hozott egy zsák tele ételek és finomságok.

A verve a második helyen áll az extra liga, mielőtt a harmadik Sparta ötágú tetején. “Minden vezető bizalmat ad a csapatnak.Még minden egyén számára. Most a többi szünetben képzett azt hinni, hogy ezt követően a védelmi és javítja a teljesítményt még jobb lesz, „látja a legyeket. “Talán Mladá Boleslavban nagyon szükségtelen szabálytalanságok voltak. Ismétlődik újra és újra. Holding és hooking. Amikor a célunk elé tesszük, senki sem mond semmit. De el kell kerülnünk a szabálytalanságok megtámadását. A jövőben előfordulhat, hogy nem nyerni, „figyelmeztet.

PETRUZALEK kezdte a második szettben egy Hanzl Ručinským ugrani az elit Hublová vonalon. „Amikor idejöttem, azt mondta, hogy 1xbet online fogadási játszani fogok, ahol tudok edzők,” nem volt igényeket.

olimpiai bajnok Ručinským találkozol, az utóbbi időben a Mlada Boleslav őt híressé veterán szépen beállítani a második gól.A fórumon küldött neki egy luxus a labdát a túlsó botot.

„Martin csinálja korcsolyázás és én csak elmozdulási térbe mögött védők”, mondja összjátéka. “Mi lehetne jobb, ha játszani valakivel? Emlékszem, amikor néztem a tévében, ő játszotta Nagano, majd nyert egy másik címet, „mondja Petruzalek. “Még mindig vannak NHL szokások. Kemény felvételek, kemény rakéták. Várom várakozni. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s